
Bøfferne krydres med salt og peber. Grilles 3-4 min. på begge sider og hviler så 3 min. Jeg elsker personligt, når bøffen har rød kerne.
Asparges skrælles fra top mod bund. Ca. 2 cm. af bunden knækkes af. Sæt en lille bakke på grillen, kom smørret i og lad det brune. Så tilsættes asparges – ca. 3 min – som krydres med salt samt citronskal og -saft.
Pluk de fine urter – her kan du bruge lige de urter, du vil.
Skær squash i meget tynde lange skiver på langs. Læg 4 stk. på en tallerken, så de overlapper hinanden lidt. Krydr dem med reven citronskal, salt og peber samt olivenolie.
Skær asparges i mindre stykker, læg dem ovenpå squashen. Skær kødet i tre smukke stykker og top det hele med krydderurter og til sidst det brunede smør.
Hertil kan du spise nye kartofler, det elsker jeg selv.

Ingredienser:
- 300 gram irsk sirloin steak
- groft salt, knust sort peber
- 6 stk. hvide asparges
- 1 stk. squash
- 1 stk. citron
- 50 gram smør
- 1 dl olivenolie
- Friske timianskud fra haven
- Frisk dild eller fennikel-top
- 1 stk. citron
Serverer:
2 pers.
Tilberedning:
Kan både laves på grill og pande i køkkenet