- 4 stk. wraps – købes eller laves
- 4 små irske lammemørbrad
- 1 lime
- 2 dl fed yoghurt
- 1 tsk spidskommen
- Salt og peber
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. frisk ingefær i bittesmå tern
- 1 dl. ærter
- Frisk mynte
- 1 rødløg, pillet og i skiver
- 8 stk. tomater, små i halve
- Frisée-salat
Grillet irsk lammemørbrad i wraps
Ingredienser
- 4 stk. wraps – købes eller laves
- 4 små irske lammemørbrad
- 1 lime
- 2 dl fed yoghurt
- 1 tsk spidskommen
- Salt og peber
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. frisk ingefær i bittesmå tern
- 1 dl. ærter
- Frisk mynte
- 1 rødløg, pillet og i skiver
- 8 stk. tomater, små i halve
- Frisée-salat
Claus Holm opskrifter
Holm er tosset med wraps og irisk lam!
Kødet steges på en meget varm grill, max i 5 min. Krydres med salt og peber, lidt limesaft – trækker i 2-3 min. Skæres i chunks.
Varm wraps på en grill, en pande eller toastristes
Bland yoghurt med spidskommen, salt, peber, lime, olivenolie og ærter. Kom friskhakket ingefær i og til slut en spsk. olivenolie.
Fyldet lægges på wraps sammen med rødløg i skiver og tomater. Pynt med mynte og frisée-salat – voila!
Holm er tosset med wraps og irisk lam!
Kødet steges på en meget varm grill, max i 5 min. Krydres med salt og peber, lidt limesaft – trækker i 2-3 min. Skæres i chunks.
Varm wraps på en grill, en pande eller toastristes
Bland yoghurt med spidskommen, salt, peber, lime, olivenolie og ærter. Kom friskhakket ingefær i og til slut en spsk. olivenolie.
Fyldet lægges på wraps sammen med rødløg i skiver og tomater. Pynt med mynte og frisée-salat – voila!