Udskæringer af oksekød

Vi kan garantere, at vores oksekød er saftigt, nærende og smagfuldt, hvad enten I vil anvende det til nye, kreative retter eller traditionelle retter.

steak-source

Hvad er vores hemmelighed?

I modsætning til mange andre lande I Europa, så får irsk kvæg lov til at tilbringe det meste af året udendørs på markerne, hvor de udelukkende lever af saftigt og naturligt græs. Men det er vigtigt at have lidt kendskab til forskellige udskæringer, da de kan have meget forskellige smag og tekstur. Så får at få det bedste ud af jeres irske oksekød, så vær opmærksom på udskæring og hvilken tilberedningsmetode, der giver det bedste resultat.

Fillet - Mørbrad

ox beef cheek

Ox cheek - oksekæber

shin beef

Shin - Osso Boco

t bone beef

T-Bone

silverside beef

Silverside - klump

sirloin beef

Sirloin - Tyksteg

Mere om irsk oksekød

Irske landmænd har påtaget sig rollen som miljøbeskyttere og er engagerede i at understøtte det irske dyrelivs biodiversitet.

Læs mere

Det bedste fra Irland. Lækre ingredienser. Fantastiske opskrifter.

Se alle opskrifter

Græs er en mere naturlig kost for oksekødkvæg end korn, og græs giver det irske oksekød nogle særlige egenskaber…

Læs mere