- 4 udbenede bøffer af lammelår (ca. 600 g)
- 50 g usaltede pistacienødder
- 50g rucola salatblade
- 50 g friskrevet fast ost
- 100 ml olivenolie
- Salt og peber
- Ekstra olivenolie, til stegning
Grillede lammebøffer med pistacie- og rucolapesto
4 pers.
23 min.

Ingredients
- 4 udbenede bøffer af lammelår (ca. 600 g)
- 50 g usaltede pistacienødder
- 50g rucola salatblade
- 50 g friskrevet fast ost
- 100 ml olivenolie
- Salt og peber
- Ekstra olivenolie, til stegning
- Tag kødet ud af køleskabet 30 minutter før tilberedning.
- Tørsteg pistacienødderne kort på en slip-let pande.
- Put rucolaen i en blender; Tilsæt pistacienødder og revet ost, olivenolie og salt og peber. Blend indtil du har en tyk pestosauce.
- Varm panden op (slip-let stegepande eller grill). Pensl bøfferne med den resterende olie. Placer dem på den varme pande og steg dem 3-4 minutter på hver side, indtil de er stegt som du kan lide det. Lad kødet hvile i 2 minutter.
- Læg en lille skefuld pesto på hver af lammebøfferne og servér resten af pestoen separat.
Kokkens tip: Blend ikke din pesto for meget; de små stykker pistacienødder giver en fabelagtig sprød tekstur, som du ikke får i færdige pestosaucer.
Serveringsforslag: Server med halverede grillede tomater og frisk pasta.
- Tag kødet ud af køleskabet 30 minutter før tilberedning.
- Tørsteg pistacienødderne kort på en slip-let pande.
- Put rucolaen i en blender; Tilsæt pistacienødder og revet ost, olivenolie og salt og peber. Blend indtil du har en tyk pestosauce.
- Varm panden op (slip-let stegepande eller grill). Pensl bøfferne med den resterende olie. Placer dem på den varme pande og steg dem 3-4 minutter på hver side, indtil de er stegt som du kan lide det. Lad kødet hvile i 2 minutter.
- Læg en lille skefuld pesto på hver af lammebøfferne og servér resten af pestoen separat.
Kokkens tip: Blend ikke din pesto for meget; de små stykker pistacienødder giver en fabelagtig sprød tekstur, som du ikke får i færdige pestosaucer.
Serveringsforslag: Server med halverede grillede tomater og frisk pasta.