Lammekrone med frisk krydderurtedressing

4 pers.
Tilberedningtid: 10 min. / Stegetid: 35-45 min.
Lammspjäll-med-fräsch-örtdressing-med-irländskt-lammkött

Ingredienser

  • 12 lammekroner, afpudset
  • 1 spsk. oliven olie
  • 1 citron, skal og saft
  • salt og friskkværnet peber
  • 12 lammekroner, afpudset
  • 1 spsk. oliven olie
  • 1 citron, skal og saft
  • salt og friskkværnet peber

Læg lammekoteletter i et ovnfast fad. Bland olivenolie, citronsaft og -skal samt salt og peber, og hæld det over kødet. Lad det marinere i 15 min.

Bland dressing af 2 spsk. olivenolie, frisk basilikum, 2 fed fintsnittet hvidløg.

Varm pande eller grill til høj temperatur, og steg koteletterne 3-4 min. på hver side, afhængig af hvor rødt det skal være. Hæld dressing over de stegte lammekoteletter.

Serveres med små kartofler, ærter og bønner samt evt. lidt stegte cherrytomater.

Læg lammekoteletter i et ovnfast fad. Bland olivenolie, citronsaft og -skal samt salt og peber, og hæld det over kødet. Lad det marinere i 15 min.

Bland dressing af 2 spsk. olivenolie, frisk basilikum, 2 fed fintsnittet hvidløg.

Varm pande eller grill til høj temperatur, og steg koteletterne 3-4 min. på hver side, afhængig af hvor rødt det skal være. Hæld dressing over de stegte lammekoteletter.

Serveres med små kartofler, ærter og bønner samt evt. lidt stegte cherrytomater.