Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skær din sød kartoffel i små tern, vend dem i lidt olie, salt og peber – bag dem i ovnen i 15 minutter, indtil de er møre.
Skær din lammemørbrad i helt tynde skiver. Bland det sammen med spice mix og olivenolie. Steg det ved høj varme i 3-4 minutter, indtil det er gennemstegt.
Læg en tortilla på bordet og drys cheddar – fordel lammekød, spidskål, tomater, agurk, 1 spsk. cremefraiche, et par chips og afslut med lidt mere ost.
Fold siderne ind og efterfølgende toppen og bunden, indtil du har lukket den sammen – steg dem nu på en varm, tør pande i et par minutter på lukkesiden, så osten smelter den lukket. Steg 2-3 minutter på den anden side også, indtil alt er gennemvarmet og fået en stegeskorpe.
Serveres rygende varme
Skabt af Rasmus Krarup Jensen, Mandekogebogen.dk, til Bord Bia.
https://mandekogebogen.dk/