Crunch Wraps med lam

Ingredienser

  • 300 g lammemørbrad (alternativt lammefilet)
  • 100 g sød kartoffel
  • 1 håndfuld rød spidskål
  • agurk i skiver
  • tomat i skiver
  • 1 dl cremefraiche
  • Taco-chips
  • 150 g revet cheddar

Spice-mix:

  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. allehånde
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. rosmarin
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. salt

4-6 hvedetortillas

  • 300 g lammemørbrad (alternativt lammefilet)
  • 100 g sød kartoffel
  • 1 håndfuld rød spidskål
  • agurk i skiver
  • tomat i skiver
  • 1 dl cremefraiche
  • Taco-chips
  • 150 g revet cheddar

Spice-mix:

  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. allehånde
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. rosmarin
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. salt

4-6 hvedetortillas

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skær din sød kartoffel i små tern, vend dem i lidt olie, salt og peber – bag dem i ovnen i 15 minutter, indtil de er møre.
Skær din lammemørbrad i helt tynde skiver. Bland det sammen med spice mix og olivenolie. Steg det ved høj varme i 3-4 minutter, indtil det er gennemstegt.

Læg en tortilla på bordet og drys cheddar – fordel lammekød, spidskål, tomater, agurk, 1 spsk. cremefraiche, et par chips og afslut med lidt mere ost.

Fold siderne ind og efterfølgende toppen og bunden, indtil du har lukket den sammen – steg dem nu på en varm, tør pande i et par minutter på lukkesiden, så osten smelter den lukket. Steg 2-3 minutter på den anden side også, indtil alt er gennemvarmet og fået en stegeskorpe.

Serveres rygende varme

Skabt af Rasmus Krarup Jensen, Mandekogebogen.dk, til Bord Bia.

https://mandekogebogen.dk/

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skær din sød kartoffel i små tern, vend dem i lidt olie, salt og peber – bag dem i ovnen i 15 minutter, indtil de er møre.
Skær din lammemørbrad i helt tynde skiver. Bland det sammen med spice mix og olivenolie. Steg det ved høj varme i 3-4 minutter, indtil det er gennemstegt.

Læg en tortilla på bordet og drys cheddar – fordel lammekød, spidskål, tomater, agurk, 1 spsk. cremefraiche, et par chips og afslut med lidt mere ost.

Fold siderne ind og efterfølgende toppen og bunden, indtil du har lukket den sammen – steg dem nu på en varm, tør pande i et par minutter på lukkesiden, så osten smelter den lukket. Steg 2-3 minutter på den anden side også, indtil alt er gennemvarmet og fået en stegeskorpe.

Serveres rygende varme

Skabt af Rasmus Krarup Jensen, Mandekogebogen.dk, til Bord Bia.

https://mandekogebogen.dk/