Pandestegt irsk ribeye med parmesan-gratineret padronpeber og squashsalat

2 pers.

Ingredients

  • 2 stk. irsk ribeye oksesteak
  • Salt, peber
  • 50 g. smør
  • 2 fed hvidløg
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 stk. grapefrugt
  • Kernerne fra 1 stk. granatæble
  • 6 stk. padronpeber
  • 50 g. parmesanost
  • Olivenolie
  • 1 stk. squash
  • 1 stk. citron
  • 2 stk. irsk ribeye oksesteak
  • Salt, peber
  • 50 g. smør
  • 2 fed hvidløg
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 stk. grapefrugt
  • Kernerne fra 1 stk. granatæble
  • 6 stk. padronpeber
  • 50 g. parmesanost
  • Olivenolie
  • 1 stk. squash
  • 1 stk. citron

Varm en pande op på komfuret. Tilsæt smør, hvidløgsfed og rosmarinkvist, inden bøfferne kommes på.

Steg bøfferne i 3 minutter på begge sider. Fordel det smeltede smør fra panden over bøfferne og krydr dem med salt og peber.

Skær lidt af squashen i helt tynde skiver og anret skiverne på en tallerken sammen med tynde skiver af grape. Kom salt, peber, olivenolie samt reven citronskal over squash- og grapeskiverne. Resten af squashen skæres i stave og steges 2 minutter på panden.

De hele padronpeberfrugter vendes på panden med olie, drys med salt. Riv parmesanosten over padronpebrene og sæt dem ind i en varm ovn på 225 grader i 7 minutter.

Bøfferne skæres i mindre stykker og lægges ovenpå de friske skiver af squash og grape sammen med padronpebrene og lidt ekstra revet ost. Drys til sidst granatæblekernerne ovenpå retten sammen med lidt god olivenolie.

Viola! Velbekomme.

Varm en pande op på komfuret. Tilsæt smør, hvidløgsfed og rosmarinkvist, inden bøfferne kommes på.

Steg bøfferne i 3 minutter på begge sider. Fordel det smeltede smør fra panden over bøfferne og krydr dem med salt og peber.

Skær lidt af squashen i helt tynde skiver og anret skiverne på en tallerken sammen med tynde skiver af grape. Kom salt, peber, olivenolie samt reven citronskal over squash- og grapeskiverne. Resten af squashen skæres i stave og steges 2 minutter på panden.

De hele padronpeberfrugter vendes på panden med olie, drys med salt. Riv parmesanosten over padronpebrene og sæt dem ind i en varm ovn på 225 grader i 7 minutter.

Bøfferne skæres i mindre stykker og lægges ovenpå de friske skiver af squash og grape sammen med padronpebrene og lidt ekstra revet ost. Drys til sidst granatæblekernerne ovenpå retten sammen med lidt god olivenolie.

Viola! Velbekomme.