Grillet irsk lammemørbrad i wraps

Claus Holm opskrifter

2 pers.

Ingredienser

  • 4 stk. wraps – købes eller laves
  • 4 små irske lammemørbrad
  • 1 lime
  • 2 dl fed yoghurt
  • 1 tsk spidskommen
  • Salt og peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. frisk ingefær i bittesmå tern
  • 1 dl. ærter
  • Frisk mynte
  • 1 rødløg, pillet og i skiver
  • 8 stk. tomater, små i halve
  • Frisée-salat

Claus Holm opskrifter

  • 4 stk. wraps – købes eller laves
  • 4 små irske lammemørbrad
  • 1 lime
  • 2 dl fed yoghurt
  • 1 tsk spidskommen
  • Salt og peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. frisk ingefær i bittesmå tern
  • 1 dl. ærter
  • Frisk mynte
  • 1 rødløg, pillet og i skiver
  • 8 stk. tomater, små i halve
  • Frisée-salat

Claus Holm opskrifter

Holm er tosset med wraps og irisk lam!

Kødet steges på en meget varm grill, max i 5 min. Krydres med salt og peber, lidt limesaft – trækker i 2-3 min. Skæres i chunks.

Varm wraps på en grill, en pande eller toastristes

Bland yoghurt med spidskommen, salt, peber, lime, olivenolie og ærter. Kom friskhakket ingefær i og til slut en spsk. olivenolie.

Fyldet lægges på wraps sammen med rødløg i skiver og tomater. Pynt med mynte og frisée-salat – voila!

Holm er tosset med wraps og irisk lam!

Kødet steges på en meget varm grill, max i 5 min. Krydres med salt og peber, lidt limesaft – trækker i 2-3 min. Skæres i chunks.

Varm wraps på en grill, en pande eller toastristes

Bland yoghurt med spidskommen, salt, peber, lime, olivenolie og ærter. Kom friskhakket ingefær i og til slut en spsk. olivenolie.

Fyldet lægges på wraps sammen med rødløg i skiver og tomater. Pynt med mynte og frisée-salat – voila!