Grillet lammerack

Claus Holm opskrifter

2 pers.

Ingredienser

  • 1 stk irsk lammerack (lammeryg, de små finder du i Kvickly)
  • Salt og peber
  • Olie til stegning (fx vindruekerneolie)
  • 1 bundt frisk rosmarin
  • 1 citron
  • 1 bakke små blandede tomater
  • 4 stk. hvide asparges (gå efter de store og tykke – danske eller tyske – de er bedst)
  • 4 skiver pancetta eller tørsaltet bacon
  • 100 gram parmesan, revet
  • 1 dl olivenolie

Claus Holm opskrifter

  • 1 stk irsk lammerack (lammeryg, de små finder du i Kvickly)
  • Salt og peber
  • Olie til stegning (fx vindruekerneolie)
  • 1 bundt frisk rosmarin
  • 1 citron
  • 1 bakke små blandede tomater
  • 4 stk. hvide asparges (gå efter de store og tykke – danske eller tyske – de er bedst)
  • 4 skiver pancetta eller tørsaltet bacon
  • 100 gram parmesan, revet
  • 1 dl olivenolie

Claus Holm opskrifter

Sådan gør du:

Kødet deles imellem benene og krydres. Sæt en grillpande eller en almindelig pande på komfuret, den skal være meget varm!

Skræl de hvide asparges fra bunden mod toppen. Knæk bunden af.

Kødet pensles med olivenolie og steges i 3 minutter på begge sider. Steg aspargesen sammen med kødet.

Tomaterne skal i en 200 grader varm ovn med rosmarinkviste, salt, peber og olivenolie samt pancetta i tern i 15 minutter.

Sådan gør du:

Kødet deles imellem benene og krydres. Sæt en grillpande eller en almindelig pande på komfuret, den skal være meget varm!

Skræl de hvide asparges fra bunden mod toppen. Knæk bunden af.

Kødet pensles med olivenolie og steges i 3 minutter på begge sider. Steg aspargesen sammen med kødet.

Tomaterne skal i en 200 grader varm ovn med rosmarinkviste, salt, peber og olivenolie samt pancetta i tern i 15 minutter.