Sommerburger med lam / Grillet briocheburger med irsk lammefilet

Claus Holm opskrifter

1 pers.

Ingredienser

  • 1 stk. briochebolle
  • 1 stk. drueagurk
  • 1/2 rødløg
  • 4 skiver agurk
  • 2 skiver tomat
  • 1 spsk. sennep
  • 1 spsk. god ketchup eller BBQ sauce
  • 400 gram irsk lammefilet
  • Frisk mynte
  • 2-3 skiver pancetta
  • Frisk frisée-salat
  • 2-3 spsk. mayonnaise, rørt med peber, sennep og lidt hakket mynte

Claus Holm opskrifter

  • 1 stk. briochebolle
  • 1 stk. drueagurk
  • 1/2 rødløg
  • 4 skiver agurk
  • 2 skiver tomat
  • 1 spsk. sennep
  • 1 spsk. god ketchup eller BBQ sauce
  • 400 gram irsk lammefilet
  • Frisk mynte
  • 2-3 skiver pancetta
  • Frisk frisée-salat
  • 2-3 spsk. mayonnaise, rørt med peber, sennep og lidt hakket mynte

Claus Holm opskrifter

Sådan gør du:

Rist bollen på skærefladen. Smør den ene halve bolle med ketchup, den anden med sennep.

Lammefileten steges hårdt på panden eller grillen i 6-8 minutter – ikke mere, da kødet smager himmelsk rosa – og krydres med salt og peber.

Pancetta steges på grillen i 2-3 minutter.

Skær løg, tomat, agurk og drueagurk i skiver. Saml burgeren med salat, tomat og agurk i bunden – så bøf, løg, bacon og drueagurk. Låg på.

Velbekomme!

 

Se opskriften på samvirke.dk

Sådan gør du:

Rist bollen på skærefladen. Smør den ene halve bolle med ketchup, den anden med sennep.

Lammefileten steges hårdt på panden eller grillen i 6-8 minutter – ikke mere, da kødet smager himmelsk rosa – og krydres med salt og peber.

Pancetta steges på grillen i 2-3 minutter.

Skær løg, tomat, agurk og drueagurk i skiver. Saml burgeren med salat, tomat og agurk i bunden – så bøf, løg, bacon og drueagurk. Låg på.

Velbekomme!

 

Se opskriften på samvirke.dk