
Sådan gør du:
Rist bollen på skærefladen. Smør den ene halve bolle med ketchup, den anden med sennep.
Lammefileten steges hårdt på panden eller grillen i 6-8 minutter – ikke mere, da kødet smager himmelsk rosa – og krydres med salt og peber.
Pancetta steges på grillen i 2-3 minutter.
Skær løg, tomat, agurk og drueagurk i skiver. Saml burgeren med salat, tomat og agurk i bunden – så bøf, løg, bacon og drueagurk. Låg på.
Velbekomme!

Ingredienser:
- 1 stk. briochebolle
- 1 stk. drueagurk
- 1/2 rødløg
- 4 skiver agurk
- 2 skiver tomat
- 1 spsk. sennep
- 1 spsk. god ketchup eller BBQ sauce
- 400 gram irsk lammefilet
- Frisk mynte
- 2-3 skiver pancetta
- Frisk frisée-salat
- 2-3 spsk. mayonnaise, rørt med peber, sennep og lidt hakket mynte
Serverer:
1 pers.