Skip to the content
Irish Beef homepage
  • Irsk oksekød
    • Kvalitetssikring & sporbarhed
    • Kød af græsfodrede ammekøer
    • Høj indhold af vitaminer og sunde fedtsyrer
    • Udskæringer af oksekød
    • Meet the Beef Farmer
  • Irsk lam
    • Kvalitetssikring & sporbarhed
    • Irske lammeracer
    • Udskæringer klar til tilberedning
    • Meet the Sheep Farmer
  • Bæredygtighed
    • Bæredygtig fåre- og lammeavl
    • Bæredygtig oksekødproduktion
    • Sustainable Beef and Lamb Assurance Scheme (SBLAS)
    • Trends i Irland og Europa
  • Opskrifter
    • Video Opskrifter
  • Kontakt
tryk på Enter for at søge eller på ESC for at lukke
Toppval
  • Varför välja Irland?
  • Kontakta ditt lokala kontor
  • Irsk oksekød
  • Irsk lam
  • Bæredygtighed
  • Opskrifter
  • Kontakt
  • Search
Irsk oksekød
  • Back
  • Kvalitetssikring & sporbarhed
  • Kød af græsfodrede ammekøer
  • Høj indhold af vitaminer og sunde fedtsyrer
  • Udskæringer af oksekød
  • Meet the Beef Farmer
Irsk lam
  • Back
  • Kvalitetssikring & sporbarhed
  • Irske lammeracer
  • Udskæringer klar til tilberedning
  • Meet the Sheep Farmer
Bæredygtighed
  • Back
  • Bæredygtig fåre- og lammeavl
  • Bæredygtig oksekødproduktion
  • Sustainable Beef and Lamb Assurance Scheme (SBLAS)
  • Trends i Irland og Europa
Opskrifter
  • Back
  • Video Opskrifter

Results

Found 16 results

Irsk oksegryderet med kikærter og filodej-låg

4 pers.
30 min.
Read Recipe

Chili made with Irish chuck

6 people
30 mins prep / 8 hrs cooking
Read Recipe

Pot Roast / ovnbagt tyksteg

6-8 pers.
Tilberedningstid: 30 min. / Stegetid: 2 t. 45 min.
Read Recipe

Beef Wellington

6 pers.
Tilberedningstid: 90 min. / Stegetid: 35-40 min.
Read Recipe
Modal Content
Bord Bia – Irish Food Board Logo
  • Opskrifter
  • Irsk oksekød
  • Irsk lam
  • Kontakt

2023 © Bord Bia

  • Cookies Policy
  • Privacy Policy
  • Trade Website
  • Bord Bia Website
  • Origin Green

2023 © Bord Bia